fbpx

Webontwerp

Een website of webshop op maat voor u. Daarbij zorgen wij ervoor dat het is ontworpen op een manier die uw doelgroep aanspreekt, maar toch strak en overzichtelijk blijft voor u en uw klanten. Daarnaast is het belangrijk dat uw website gebruiksvriendelijk is en geschikt voor elk scherm. Een goede zoekbaarheid is een belangrijke factor in het krijgen van bezoekers en potentionele klanten. Tegenwoordig zoeken veel mensen eerst een bedrijf op voordat ze contact opnemen, een mooie uitstraling helpt hier zeker bij hun net over de streep te trekken en mogelijk een aankoop te doen of een bericht te versturen. 
 
We hebben ervaring om websites te bouwen in CMS-systemen, denk hierbij aan bijvoorbeeld WordPress, WIX of Jimdo. Door te bouwen in dergelijk systeem, maakt het voor de klant makkelijk om de website later bij te houden. Ook hebben we de nodige ervaring met HTML en CSS.

Een website of opdracht op maat te maken door middel van passie en creativiteit, is een streven waar wij voor staan!

Mocht u vraag hebben, neem dan contact op of vraag een eventuele (virtuele) afspraak aan.

Profielfoto - JP Webontwerp

Wij bieden samen met de klant een oplossing op maat. Het maakt niet uit of u een bedrijf bent of particulier, aan uw wensen bouwen, veranderen of verbeteren wij een website. Ook voor grafisch ontwerp bent u bij JP Webontwerp aan het juiste adres!