Webontwerp - Grafisch ontwerp

BKS Sport- en bedrijfskleding

We mochten de webshops van BKS Sport- en bedrijfskleding een compleet nieuw uiterlijk gekregen met meer informatie voor de klant. 

Het nieuwe moderne uiterlijk zorgt ervoor dat de klanten makkelijker en overzichtelijker kunnen vinden wie ze zijn, wat ze aanbieden en kunnen doen om de perfecte sport- en bedrijfskleding te leveren. 

Een nieuw fris uiterlijk en meer

De vorige website was erg verouderd, had niet meer de juiste informatie en voldeed niet meer aan het beeld van het bedrijf. Ons is gevraagd om het oude ontwerp om te zetten naar een nieuw frisse en moderne uitstraling dat de gewenste functionaliteiten en informatie bevat. Samen hebben we er voor gezorgd om in het cms-systeem van ShopTrader hun wensen, visie en uitstraling helemaal terugkomen in de website. Met nadruk op de verschillende diensten en producten die kunnen worden geleverd.

Daarnaast hebben we BKS Sport- en bedrijfskleding mogen ondersteunen op het gebied van grafisch werk. Zo mochten we een informatieflyer, kladblokken, cadeaubon en advertentiebanners voor hun ontwerpen.

Grafisch ontwerp

Webontwerp, Grafisch ontwerp

Staat uw opdracht hier binnenkort ook tussen?