Over JP Webontwerp

JP Webontwerp is een jong bedrijf opgericht in het begin van 2020, door Jorick Post. Ik heb JP Webontwerp opgericht om van mijn hobby, het ontwerpen en bouwen van websites, mijn beroep te kunnen maken. Ik heb dit verder uitgebreid met ander grafisch werk, zodat ik het complete plaatje kan bieden.

JP Webontwerp draait om de oplossing op maat. Iedere klant, bedrijf of organisatie is namelijk anders en heeft of wil een bepaalde uitstraling. Daarom pakken we ieder project ook anders aan, precies op de klant gericht. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe website, het ontwerpen van een complete huisstijl, het druk klaarmaken van ander grafisch werk of juist het onderhouden van uw al bestaande website. We staan voor u klaar, om uw bedrijf of organisatie op een (online) voetstuk te zetten. Kwaliteit en service voor een betaalbare prijs, dat is waar we voor staan!

Met onze kennis, ervaring en creativiteit proberen we voor iedere opdracht de juiste oplossing te vinden. JP Webontwerp staat garant voor de grafische oplossing op maat!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 
Neem voor meer informatie gerust contact op!