fbpx

Onderhoud

JP Webontwerp neemt graag de taken uit handen die voor u maandelijks te veel tijd kosten, zoals: het onderhoud van een website, uw socialmediakanalen en advertenties. Dit doen wij geheel op een professionele manier en naar wens van de klant.

Wij bieden een geheel onderhoudspakket op maat voor het beheer van uw bedrijf. U kunt hierbij denken aan het posten van content op social media, bedenken en ontwerpen van advertenties, onderhouden van uw website etc. Het pakket zal op uw vraag aangepast worden, zodat u alleen hoeft te betalen wat het beste is voor uw bedrijf.

Hoeveel uur dit op maandbasis in beslag zal nemen is afhankelijk van wat u precies wil en de grootte van uw bedrijf. Dit evenals de kosten.
Wij nodigen u dan ook graag uit voor een gesprek. 

JP Webontwerp biedt dit onderhoudspakket aan in de vorm van een abonnement. Dit houdt in dat er een vast bedrag per maand wordt afgesproken waarvoor wij uw onderhoud plegen.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wellicht kunnen wij voor u een passende oplossing maken!

Profielfoto - JP Webontwerp

Wij bieden samen met de klant een oplossing op maat. Het maakt niet uit of u een bedrijf bent of particulier, aan uw wensen bouwen, veranderen of verbeteren wij een website. Ook voor grafisch ontwerp bent u bij JP Webontwerp aan het juiste adres!